Selena Gomez și-a dedicat o mare parte din anul 2022 proiectelor de televiziune. A petrecut primele luni ale anului la New York, la filmările pentru serialul ”Only Murders In The Building”, iar apoi a filmat sezonul al treilea din cooking show-ul ei, ”Selena + Chef”, produs de HBO Max. Artista nu are de gând să se oprească aici și le-a dat fanilor ei o veste excelentă. 

Selena s-a concentrat mai mult pe proiecte cinematografice în ultimul an, însă fără a neglija muzica și business-ul cu produse cosmetice pe care îl deține. După ce a lansat primul album de piese în limba spaniolă, Sel s-a dedicat trup și suflet filmărilor pentru serialul ”Only Murders In The Building”, produs de Hulu și difuzat de către cei de la HBO.

Acum, sezonul doi a ajuns la final, iar artista le-a dat o veste bună celor care o urmăresc și sunt fani ai serialului. După ce a primit 17 nominalizări la Premiile Emmy, „Only murders in the building” va avea parte și de sezonul trei.

Serialul spune povestea lui Mabel (Selena Gomez) și a celor doi vecini ai ei (Steve Martin și Martin Short), care încearcă să rezolve un caz de crimă misterioasă petrecută în clădirea în care locuiesc. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @onlymurdershulu