Fanii Selenei Gomez știu că aceasta se luptă de mult timp cu boala numită lupus. Artista urmează cu strictețe un anumit tratament pentru a ține totul sub control, dar există momente în care simte că este prea mult pentru ea.

Încă din 2013 Selena se luptă cu lupusul, o boală autoimună pe care încearcă să o țină sub control cât poate de mult. Lupusul i-a creat câteva episoade neplăcute artistei, Selena având perioade în care și-a pierdut încrederea în sine din cauza kilogramele în plus pe care le luase.

Cu timpul, Sel a început să accepte faptul că lupusul face parte din viața ei și a învățat să trăiască cu această boală. Acum, artista și-a găsit refugiul în pasiunea pentru makeup și pentru cooking, lansând un show culinar și o colecție de produse cosmetice.

Artista a fost mereu de părere că makeup-ul nu este o nevoie, ci o plăcere, așa că produsele lansate de ea nu fac decât să accentueze frumusețea feminină. Selena a muncit 3 ani la colecția ”Rare beauty”, iar fanii pot găsi diferite nuanțe de fond de ten, rujuri, iluminatoare și pensule de machiaj.