Selena Gomez l-a angajat pe managerul lui Katy Perry. Conform Us Weekly, artista de 21 de ani a decis că Bradford Cobb este mult mai potrivit să se ocupe de cariera ei decât cei care au facut asta până acum, mama ei şi tatăl ei vitreg.

Cobb, care este în topul celor mai buni 40 de manageri sub 40 de ani, se ocupă de cariera lui Katy Perry de 10 ani încoace si a jucat un rol important în succesul ei.

Mandy, mama Selenei, care a manageriat-o pe fiica sa încă de pe vremea Disney, a spus că a fost luată prin surprindere când Selena a concediat-o. Aceste veşti vin la puţin timp după ce tânăra artistă a facut public faptul că a reluat relaţia cu Justin Bieber. Părinţii ei, nefiind de acord cu acestă decizie, insistă să o interneze din nou într-un centru de reabilitare pentru a-şi trata  “despresia şi anxietatea”, fapt care i-ar asigura ca va sta departe de Bieber.

via

Conform RadarOnline, părinţii Selenei Gomez sunt de părere că ea se află în acestă stare psihică foarte proastă din cauza despărţirii de Justin Bieber.