Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi Selenei Gomez, a vorbit într-un interviu despre cât de greu a fost procesul de recuperare. Actrița a povestit că atât ea, cât și Selena, au suferit de depresie după operație. 

Francia a dat un interviu video pentru publicația SELF, în care a povestit cât de grea a fost recuperarea după transplant. Înainte de operație, Franciei i s-a spus că va fi greu, dar nu își imagina că va fi atât de greu: ”Mi-au spus: o să fie greu pentru tine. Cel care primește organul se va recupera mult mai repede decât donatorul, pentru că el primește ceva de care are nevoie și tu pierzi ceva pe care nu ar trebui să-l pierzi”. 

Și așa a fost. Francia a povestit că și ea, și Selena au fost în depresie după transplant. Selena a suferit complicații și a ajuns din nou pe masa de operație, crezând că va muri. Francia și-a arătat și cicatricile pe care i le-a lăsat operația: două semne micuțe pe partea stângă a abdomenului și o cicatrice mai mare în zona inferioară, ca la operațiile de cezariană.