Demi Lovato și Selena Gomez au avut mult timp una dintre cele mai frumoase prietenii din familia Disney. Lucrurile dintre cele două s-au cam răcit în ultima perioadă, iar Selena a decis că este momentul să spună ceea ce gândește despre Demi.

Prietenia dintre Selena și Demi a început în anul 1999 atunci când ambele au făcut parte din proiectul ”Barney & Friends”. Cele două au rezonat atât de bine, încât au mers împreună în familia Disney, acolo unde au bifat proiectele „Wizards of Waverly Place”, ”Sonny With a Chance” și ”Princess Protection Program”. Fără să își dea seama, cele două artiste s-au distanțat, iar prietenia lor nu a mai fost aceeași.

În 2017, cele două s-au reîntâlnit la evenimul InStyle, iar Demi a profitat de ocazie și a oferit un interviu în care a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei ei prietene. ”Cred că este o femeie puternică. Sunt mândră de ea că a avut curajul de a trece printr-un transplant de rinichi.”

După episodul de supradoză din 2018, Demi a luat o pauză, iar atunci când a revenit pe scena Grammy Awards a avut parte de toată susținerea Selenei. ”Aș vrea să am cuvinte ca să pot descrie cât de frumos și cât de inspirațional a fost momentul lui Demi. Sunt foarte fericită pentru tine. Îți mulțumesc pentru curaj!”

În prezent, se pare că Selena are aceleași gânduri bune la adresa lui Demi și îi laudă munca. ”Cred că avem de-a face cu niște compozitori foarte buni acum. Dua Lipa, Ariana Grande, Taylor Swift și Demi Lovato. Aceste artiste au ridicat scrisul versurilor la un alt nivel, iar asta nu poate decât să mă facă fericită.”, a declarat Selena pe Insta stories.