Selena Gomez este în culmea fericirii. Artista a lansat recent piesa ”Lose you to love me” care a adunat deja 112 milioane de vizualizări, dar aceasta nu este singura reușită a artistei. ”Lose you to love me” este piesa care a adus-o pe Selena Gomez pe prima poziție în unul dintre cele mai cunoscute topuri internaționale de muzică.

”Lose you to love me” este piesa care i-a purtat noroc Selenei. Aceasta a avut o ascensiune rapidă și sigură, ajungând direct pe prima poziție din topul Billboard. Selena le-a mulțumit urmăritorilor și fanilor de pe pagina ei de Instagram printr-un mesaj emoționant: ”Prima mea piesă numărul 1. Este o piesă dragă inimii mele. Am muncit atât de mult să fac acest album sincer și amuzant în timp ce rămân suficient de vulnerabilă astfel încât să împărtășesc etapele mele din viață. Vă iubesc atât de mult și vă mulțumesc că ați ascultat piesa. Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a luat parte la acest moment pe care nu îl voi uita niciodată!”

Piesa ”Lose you to love me” a fost scrisă de Selena Gomez și de Julia Michaels care, la rândul ei, a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au făcut acest lucru posibil, dar și pentru Selena: ”Sunt foarte mândră de tine, persoană minunată și frumoasă!”

”Această piesă este inspirată de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul «Revival». Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce.”, declara Selena despre piesa care a plasat-o pe locul 1.