Selena Gomez le oferă din nou tuturor urmăritorilor de pe Instagram un exemplu. După o perioadă destul de lungă în care s-a ferit să își arate corpul, Selena a decis să le arate tuturor cicatricea rămasă în urma transplantului de rinichi.

Selena Gomez a decis în anul 2017 să facă transplant de rinichi pentru prietena ei cea mai bună, actrița Francia Raisa. Selena a luat o pauză pentru a se recupera după operație și mult timp i-a fost rușine să își afișeze corpul cu cicatrici. Artista a fost dur criticată de fani la acea perioadă, de aceea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Selena a început să își accepte corpul cu modificări și a gândit o linie de costume de baie care să o pună în evidență.

”M-am simțit foarte bine când am făcut acest design. A fost distractiv. Una dintre creații a fost un slip cu talie înaltă cu curea. Am suferit un transplant de rinichi și îmi plac costumele de baie care acoperă acea zonă și mă fac să mă simt confortabil.”, a declarat Selena.

Recent, Selena a postat o imagine pe contul de Instagram în costum de baie alături de mesajul: ”Când am suferit transplantul, îmi amintesc că mi-a fost frică să îmi arăt cicatricea. Nu voiam să apară în poze, așa că purtam haine care să o ascundă. Acum, mai mult ca niciodată, mă simt încrezătoare de ceea ce sunt și prin ceea ce am trecut.”