Selena Gomez trece printr-o perioadă în care simte nevoia să fie foarte sinceră cu fanii ei. Artista a dat din casă detalii despre piesa ”Lose you to love me” care i-a luat pe mulți prin surprindere.

În octombrie 2019, după pauza pe care a luat-o, Selena Gomez a revenit în atenția fanilor cu piesa ”Lose you to love me”. După prima ascultare, fanii și-au dat seama că aceasta este inspirată de povestea ei de dragoste cu Justin Bieber. Chiar dacă nu a recunoscut la acel moment că mesajul era pentru Justin, Selena și-a făcut curaj acum și a recunoscut ce sentimente au încercat-o atunci când se afla în studioul de înregistrări.

”Piesa aceasta reprezintă sentimentele pe care le are o persoană care trece printr-o despărțire. Cea mai grea parte pentru mine a fost să înregistrez versurile de la finalul piesei, ”You know, I guess this is goodbye forever for us”. Asta m-a omorât.”, a declarat Selena pentru Billboard.

”Lose you to love me” face parte de pe albumul ”Rare” despre care Selena a afirmat: ”Acest album este inspirat de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul «Revival». Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce.”