Selena Gomez și-a dedicat o mare parte din anul 2021 proiectelor de televiziune. A petrecut primele luni ale anului la New York, la filmările pentru serialul ”Only Murders In The Building”, iar apoi a filmat sezonul al treilea din cooking show-ul ei, ”Selena + Chef”, produs de HBO Max. Artista nu are de gând să se oprească aici și le-a dat fanilor ei o veste excelentă. 

Selena s-a concentrat mai mult pe proiecte cinematografice în ultimul an, însă fără a neglija muzica și business-ul cu produse cosmetice pe care îl deține. După ce a lansat primul album de piese în limba spaniolă, la începutul anului, Sel s-a dedicat trup și suflet filmărilor pentru serialul ”Only Murders In The Building”, produs de Hulu și difuzat de către cei de la HBO. Acum, sezonul a ajuns la final, iar artista și-a exprimat tristețea pe Instagram, însă le-a dat și o veste bună celor care o urmăresc și sunt fani ai serialului. 

#DatingHistory. Nouă bărbați celebri cu care s-a iubit Selena Gomez, de-a lungul timpului

”Episod nou astăzi. Tristă că Only Murders In The Building mai are doar un episod. Abia aștept să filmăm sezonul al doilea!”, a scris artista în dreptul unei fotografii în care apare îmbrăcată cu două geci. Imaginea a primit 4.5 milioane de like-uri și aproape 20.000 de comentarii. Serialul spune povestea lui Mabel (Selena Gomez) și a celor doi vecini ai ei (Steve Martin și Martin Short), care încearcă să rezolve un caz de crimă misterioasă petrecută în clădirea în care locuiesc. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Dacă ai văzut deja primul sezon, până când apare cel de-al doilea, te poți delecta cu show-ul de cooking al Selenei Gomez. Sezonul al treilea din ”Selena + Chef” urmează să apară pe HBO Max pe 28 septembrie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)