Selena Gomez se află pe coperta celui mai recent număr al publicației ”The Wall Street Journal”, iar aceasta a fost ocazia perfectă pentru ca artista să abordeze câteva dintre cele mai intime subiecte.

Selena Gomez a avut parte de o sedință foto incredibilă pentru celebra publicație și a oferit și un interviu pe care fanii îl vor citi cu mare drag. Artista a abordat 6 subiecte despre care nu a mai discutat atât de deschis până acum:

1. Lupta cu respectul de sine. ”Simțeam că nu mai pot să fac față la ceea ce înainte părea simplu. Aveam un nivel al respectului de sine foarte scăzut și am lucrat la asta în continuu. M-am simțit mult mai puternică după ce am înțeles ce se întâmplă la nivel mental.”

2. Etapa Disney. ”Acele persoane cu care am lucrat vor face parte din viața mea mereu și îi iubesc foarte mult. Aceasta a fost și motivul pentru care m-am mutat în L.A, să cresc alături de ei.”

3. Piesele în care nu se regăsește. ”Totul a început cu piesa ”Come and get it”, mai exact cu versul ”When you're ready, come and get it”. Eu nu aș spune niciodată așa ceva. A fost o perioadă în care venea către mine prea multă muzică și nu aveam control asupra ei.”

4. Probleme de sănătate. ”Aveam momente în care mă simțeam super energică, dar și momente în care nu aveam chef de nimic. Așa am aflat că sunt bolnavă. Am urmat tratamentul potrivit și am făcut progrese.”

5. Prietenia cu Taylor Swift. ”Sunt multe lucruri pe care publicul nu le știe despre prietenia mea cu Taylor pentru că nu simt nevoie să postez absolut tot ce facem. A fost alături de mine și m-a susținut așa cum nu m-aș fi așteptat vreodată. Mi-a demonstrat de-a lungul anilor că este cea mai bună prietenă a mea.”

6. Într-o relație sau singură. ”Am fost întrebată de multe ori ce calități trebuie să aibă cel de lângă mine. Vreau pe cineva normal, așa cum vrea orice fată. Vreau pe cineva care să fie prezent. Sunt singură de mai bine de 2 ani și mereu am spus că vreau un iubit, dar nu este o necesitate.”

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"I had low self-esteem, and that's something I work on continuously," says @selenagomez, who, after dealing with everything from physical to mental health issues, has emerged as a full-fledged artist with her first album in four years.⁠⠀ ⁠⠀ The 27-year-old was diagnosed with the autoimmune disease lupus in 2013, then developed a complication called lupus nephritis, requiring a kidney transplant in 2017. She's also openly discussed her struggles with anxiety and sought help for depression.⁠⠀ ⁠⠀ All the highs and lows have led to the new album "Rare," her most personal musical expression to date. "This is the first time I've heard her truly channel the details of her emotional experience," her close friend @taylorswift tells @wsjmag. "I just thought, Wow, she's finally allowing herself to let other people know things aren't always OK." ⁠⠀ ⁠⠀ Read more at the link in our bio. ⁠⠀ ⁠⠀ 📷: @lachlanbailey for @wsjmag

A post shared by The Wall Street Journal (@wsj) on