Zi mare pentru Selena Gomez! Artista împlinește azi 29 de ani și poate spune că până la vârsta asta a realizat ceea ce alții doar visează. Sel are o carieră fulminantă, piesele ei rup topurile și, mai nou, stă foarte bine și la capitolul business. Fanii Selenei au fost mereu alături de ea și i-au oferit sprijinul de care a avut nevoie în momentele dificile. 

Seli este una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete ale timpurilor noastre, având peste 246 de urmăritori pe Instagram. Artista a crescut sub ochii fanilor care o urmăresc încă de când juca în producțiile Disney, iar evoluția este una notabilă. Parcursul Selenei a avut ups and downs, iar de departe, momentul care a adus-o în atenția tuturor a fost relația tumultoasă cu Justin Bieber. Anii au trecut, Selena pare că s-a vindecat, iar acum, la 29 de ani, viitorul ei sună mai bine ca niciodată.

Uite zece lucruri pe care nu multă lume le știe despre artistă!

1. Mama Selenei avea doar 16 ani atunci când a născut-o pe artistă.

2. Selena înseamnă „luna” în limba greacă.

3. Culoarea preferată a Selenei este verde.

4. Selena are cinci câini salvați! Numele lor sunt: Baylor, Chip, Willy, Fina și Wallace.

5.  Selenei îi place să mănânce lămâile întregi, cu tot cu coajă… iar câteodată le pune și niște sare.

6. Selena bea des ulei de măsline pentru a-și proteja vocea.

7. Selena s-a sărutat pentru prima dată la vârsta de 12 ani cu Dylan Sprouse.

8. Prima artistă pe care a văzut-o pe scenă, în concert, a fost Britney Spears. „Îmi aduc aminte că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea! Eram în al nouălea cer!”, a spus Selena.

9.  În 2011, pe vremea când formau un cuplu, Justin Bieber a închiriat Staples Centre din L.A. pentru e urmări, doar ei doi, filmul Titanic.

10. Selena are o mare slăbiciune pentru Shia LaBeouf.