Selena Gomez a înțeles faptul că spiritul sărbătorilor este acela de a dărui, așa că artista a plecat în Kenya să facă acțiuni caritabile.

Selena Gomez și-a luat prietena cea mai bună, Raquelle Stevens și au plecat în Kenya, acolo unde artista va lua parte, în mod activ, la diverse acțiuni caritabile. Artista este membră a WE Organization și nu este la prima excursie de acest gen.

”Astăzi am avut ocazia să modelîm propriile bijuterii cu ajutorul unor localnici. Deși nu vorbim aceeași limbă, am avut parte de momemte impresionante și ne-am înțeles din priviri, din zâmbete și din îmbrățisări. Am vizitat și două dintre școlile de fete WE. Am rămas impresionate de cât de inteligente și de încrezătoare sunt. Am învățat că a merge acolo la școală este un privilegiu de care se bucură doar 41% dintre fete. Trebuie să facem ceva să crească acest procent”, a declarat Raquelle.

Îi cunosc pe cei de la WE Organization de peste 6 ani. Îi cunosc pe oamenii din spatele proiectului și știu cât de mult efort depun pentru a încuraja copii să facă ceva. Nu doar că adună sume fabuloase pentru cauzele care au nevoie, ci se și focusează pe copiii care au ceva de oferit, dar care nu au oportunitatea”, a completat Selena.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sheldricktrust 🤍

A post shared by Raquelle Stevens (@raquellestevens) on