Selena Gomez a primit una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. Munca ei de artist a fost apreciată la cote maxime, astfel că a și primit o nominalizare la Premiile Grammy de anul viitor. Albumul care i-a garantat biletul către Grammy a fost „Revelacion”, iar dacă este să judecăm după reacția Selenei, nici ea nu se aștepta la așa ceva.

Selena Gomez a început anul acesta o nouă etapă pe plan profesional. Artista a dat limba engleză la o parte și a decis să își exprime gândurile și sentimentele în limba spaniolă. Selena a lansat în luna martie primul EP din cariera ei în totalitate în spaniolă. 

”De una vez”, prima piesă de pe album s-a bucurat de un adevărat succes și a înregistrat în prima săptămână 60 de milioane de vizualizări pe toate platformele de streaming. Selena a lucrat ani buni la acest proiect, iar în 2021 a simțit că este momentul perfect pentru a-l oferi fanilor. Și se pare că instinctul nu a înșelat-o! Selena Gomez a primit o nominalizare la Grammy tocmai cu acest album, „Revelacion”.

„Glumești?! „Revelacion” este nominalizat la Grammy! Acest proiect este special pentru mine din mai multe motive. Nu puteam să ajung la perfomanța asta fără ajutorul echipei care este mereu alături de mine. Sunt profund recunoscătoare fiecăruia dintre voi. ♥️ Și fanilor, evident!”, a scris Selena pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)