Selena Gomez a început anul 2020 cum nu se putea mai bine. Artista a lansat albumul ”Rare”, un album de suflet în care s-a implicat 100%.

Selena Gomez este mereu foarte sinceră atunci când vine vorba despre albumul ei, ”Rare”. Artista a declarat într-un interviu că ”Mai este o singură zi și o să pot cumpăra albumul meu. Voi merge la Target, Best Buy și Walmart. Cât de disperată sunt după asta? Nu îmi pasă! Atât eu cât și prietenii mei vom cumpăra albumul până va ajunge numărul 1 în topu vânzărilor. Acest album este atât de rar, la propriu!”

”Acest album este inspirat de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul «Revival». Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce.”, a declarat Selena.