Selena Gomez are mulți admiratori chiar în rândul colegilor de breaslă, iar printre ei se numără și Britney Spears. Sel a fost prezentă la nunta lui Britney și a contat foarte mult pentru fosta prințesă a muzicii pop.

Selena Gomez este recunoscută pentru cât de mult se implică în problemele sociale. Artista a vrut să îi ajute mereu pe cei care se confruntă cu probleme mentale, iar acesta a fost un mare plus pentru imaginea sa. Britney se numără și ea printre vedetele care nu au cum să nu îi recunoască meritele lui Sel și, tocmai de aceea, la săptămâni bune de la nuntă, a decis să scrie un mesaj public de apreciere pentru colega ei.

„A venit la nunta mea”. „Am fost atât de fericită!!! Mi-a spus de trei ori: <> Apreciez toate discursurile pe tema sănătății mintale pe care le ține pentru generația noastră… Ești o persoană atât de specială și a trebuit să împărtășesc această imagine… M-am gândit că te va face fericită”, a continuat Britney.

Selena s-a concentrat mai mult pe proiecte cinematografice în ultimul an, însă fără a neglija muzica și business-ul cu produse cosmetice pe care îl deține. După ce a lansat primul album de piese în limba spaniolă, Sel s-a dedicat trup și suflet filmărilor pentru serialul ”Only Murders In The Building”, produs de Hulu și difuzat de către cei de la HBO.

Acum, sezonul doi a ajuns la final, iar artista le-a dat o veste bună celor care o urmăresc și sunt fani ai serialului. După ce a primit 17 nominalizări la Premiile Emmy, „Only murders in the building” va avea parte și de sezonul trei.