Deși a stat o perioadă bună departe de "celebritate" fiind nevoită să se interneze într-o clinică de reabilitare, anul trecut, după anularea turneului mondial ”Revival”, Selena Gomez nu e tocmai happy.

Artista pare mai îndrăgostită ca oricând de iubitul ei, The Weeknd, însă zâmbetele pe care le afișează mai mereu când este în public sunt mai mult aparente. Selena a dezvăluit într-un interviu acordat revistei americane InStyle, că: "Mi-e încă greu...".

OMG! Selena Gomez surprinde pe toată lumea. Uite ce a zis despre The Weeknd!

Artista, în vârstă de 25 de ani, a stat 90 de zile într-o clinică de reabilitare pentru a se lupta cu problemele de sănătate fizică și mentală și încă face terapie. ”Mă duc la terapie. Cred în asta și mai cred că vorbitul despre ce te supără și unde te situezi ajută (…) E foarte dificil să știi cine ești cu adevărat în timpul nebuniei și presiunii din jur”, a declarat în cel mai sincer interviu.

De altfel, Selena a recunoscut la gala de revenire, la American Music Awards, într-un discurs emoționant, că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă și, deși avea totul, nu era împăcată cu ea. Cântăreața preferă să rămână precaută cu fiecare mișcare pe care o face și vrea să facă doar lucruri care o conduc într-o direcție pozitivă.