Selena Gomez a fost recent invitată la Capital FM, unde și-a dezvăluit planurile pentru acest an.

Anul 2020 se anunță a fi unul foarte promitător pentru Selena Gomez. Artista a lansat albumul ”Rare” și are planuri foarte bine definite în afara muzicii. 

”Cel mai mare vis al meu este să pot ajuta oamenii fie că este prin intermediul unei piese, prin intermediul muzicii sau prin intermediul unei experiențe pe care am avut-o eu și pot oferi sfaturi. Acesta este scopul meu. Prefer ca lumea să mă țină minte ca fiind acea persoană care a ajutat. Vreau să fiu o voce pentru cei care nu știu ce se întâmplă cu ei și cu sentimentele lor. Încă mai lucrez la ceea ce văd în oglindă.”, a declarat Selena.

”Simțeam că nu mai pot să fac față la ceea ce înainte părea simplu. Aveam un nivel al respectului de sine foarte scăzut și am lucrat la asta în continuu. M-am simțit mult mai puternică după ce am înțeles ce se întâmplă la nivel mental. Aveam momente în care mă simțeam super energică, dar și momente în care nu aveam chef de nimic. Așa am aflat că sunt bolnavă. Am urmat tratamentul potrivit și am făcut progrese.”

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So my rare video is out! So I’m posting a few pics from that day

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on