Selena Gomez trece printr-o perioadă aglomerată din viața ei. A lansat o linie de cosmetice și un show culinar în pandemie, se pregătește să lanseze albumul în limba spaniolă, filmează pentru serialul ”Only Murders in the Building”, produs de Hulu, dar și-a făcut timp și pentru un pictorial și un interviu pentru revista Vogue. 

Selena și-a deschis sufletul în fața jurnaliștilor de la Vogue și a povestit cum arată viața ei în momentul de față. A vorbit, printre altele, despre depresie, anxietate și cum a reușit să depășească cele mai dificile momente din viața ei cu ajutorul terapiei: ”Am știut că nu pot să merg mai departe decât dacă învăț să-mi ascult corpul și mintea atunci când am avut cu adevărat nevoie de ajutor. Odată ce informația e acolo, devine mai puțin înfricoșătoare”, a spus Selena despre momentul în care a conștientizat că are nevoie de ajutor specializat. A fost internată de două ori într-un centru de boli psihice, în 2016 și în 2018. 

”Odată ce m-am oprit și mi-am acceptat vulnerabilitățile și am decis să împărtășesc povestea mea cu toată lumea, atunci am simțit că m-am eliberat”, a mai adăugat artista. Selena a vorbit și despre faptul că social media era o componentă toxică în viața ei și, din ziua în care a decis să nu mai intre pe Instagram, lucrurile s-au îmbunătățit considerabil: ”M-am trezit într-o dimineață și m-am uitat la Instagram, cum face toată lumea, și am zis gata. M-am săturat să citesc lucruri oribile. M-am săturat să văd viața altora. După acea decizie am simțit o libertate imediată.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)