Selena Gomez a recunoscut în repetate rânduri că rețelele de socializare au contribuit decisiv la problemele ei cu depresia și anxietatea și a decis să stea cât mai departe de ele. Artista a vorbit acum din nou despre motivele pentru care a renunțat să mai intre pe Instagram și a spus că social media aproape că i-a distrus viața. 

Selena a recunoscut că nu își știe parola de la contul de Instagram și că echipa ei se ocupă de pagina ei. Artista nu mai vrea să aibă de-a face cu hate-ul din online și nu vrea să își mai vadă viața personală expusă pe internet. Într-un interviu acordat celor de la WWD’s Beauty Inc, Selena a declarat că: ”E prea mult din viața mea personală expus acolo” și a adăugat că nu mai știa cum să gestioneze toate informațiile care apăreau pe internet și că ajunsese să simtă foarte multă presiune. Așa că a decis să stea departe de social media și să lase pe altcineva să se ocupe de conturile ei.

Artista a povestit că asistenta ei personală se ocupă de contul ei de Instagram și o ajută să țină permanent legătura cu fanii. Selena îi spune ce vrea să posteze, concepe chiar ea descrierile fotografiilor, dar nu vrea să citească mesaje, comentarii și nici să vadă ce se postează pe social media despre ea. Acest lucru a ajutat-o să treacă peste episoadele de depresie și anxietate și să se poată concentra pe proiectele profesionale pe care le are. 

Selena are aproape 270 de milioane de followeri pe Instagram, iar asistenta ei postează constant. Sel e una dintre cele mai urmărite cântărețe din lume pe toate platformele de social media. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)