Selena Gomez le pregătește fanilor surprize pe bandă rulantă. După ce a lansat colecția de makeup ”Rare”, artista a revenit cu varianta demo a unei piese despre care mulți au spus că este inspirată de Justin Bieber.

Selena Gomez și-a propus la începutul acestui an ca 2020 să fie anul ei și se pare că a reușit. A intrat în Billboard cu piesa ”Lose you to love me”, iar albumul ei ”Rare” a cucerit instant fanii. Versurile piesei ”Lose you to love” i-a pus pe fanii artistei pe gânduri. Aceștia au lansat în online multe teorii conform cărora piesa ar fi inspirată de relația Selenei cu Justin Bieber.

”A trecut aproape un an de când am lansat una dintre cele mai importante piese din cariera mea și prima mea piesă care a ajuns numărul 1 în Billboard, ”Lose you to love me”. Pentru a sărbători acest lucru cu voi, am lansat varianta demo pe care mulți dintre voi mi-ați cerut-o”, a scris Selena pe Twitter.

”Acest album este inspirat de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul «Revival». Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoaşterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața. Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce.”, a declarat Selena la lansarea albumului ”Rare”.