Pe lângă muzică, Selena Gomez se pare că și-a găsit o nouă pasiune în timpul carantinei. Artista va avea propriul show culinar care va fi difuzat în curând.

Show-ul este filmat chiar în bucătăria artistei, acolo unde aceasta face echipă cu câte un bucătar diferit de fiecare dată. Toată mâncarea care va fi preparată va fi donată către persoanele care au nevoie.

"M-am gândit că o astfel de emisiune va aduce puțin optimism, pentru că moralul meu cobora simțitor. Desigur, sunt lucruri mult mai importante care se întâmplă în lume, dar asta a fost o oportunitate pentru mine de a face ceva care i-ar putea ajuta pe oameni să zâmbească", a mărturisit Selena într-o video conferință susținută în ziua lansării trailerului.

Pe parcursul show-ului, Selena Gomez învață să gătească de la șefi recunoscuți precum Nyesha Arrington, Roy Choi, Tonya Holland, dar și mulți alții. Printre primele preparate semnate de ea se numără prăjiturile cu ciocolată Matcha, sufleu de brânză și mic dejun cu tacos în stil coreean.