Selena Gomez a vorbit despre rețelele sociale și a catalogat social media drept „teribil”, mai ales pentru generația ei.

Recent, Selena a declarat că nu are instalat pe telefonul ei Instagramul, pentru că are un efect negativ asupra ei. 

„Instagram nu poate rezolva problema hărţuirii de una singură”, a spus şeful companiei social media, Adam Mosseri. Mosseri a afirmat că nu îşi doreşte ca oamenii să ajungă să fie deprimaţi pe platformă, dar şi că „nu putem opri oamenii să spună lucuri răutăcioase”.

În opinia lui, criticile aduse Instagram sunt sănătoase: „Hărţuirea există de mult timp, s-a schimbat şi a evoluat odată cu internetul. La fel ca multe alte probleme, este mai mare decât Instagramul şi cred că uneori ne scapă”.

Mosseri s-a arătat „dezamăgit” şi a spus că experienţa Selenei Gomez cu Instagramul nu poate fi comparată cu a unui utilizator obişnuit. „Are peste 100 de milioane de urmăritori, este o cu totul altă lume”. El a adăugat că Instagram lucrează ca utilizatorii să aibă o experienţă pozitivă folosind aplicaţia. În plus, a precizat că ar vrea să dicute personal cu Gomez – al cărei cont este urmărit de 152 de milioane de utilizatori – despre cum şi-ar dori ea îmbunătăţirea platformei.