Selena Gomez are toate șansele să îi calce pe urme lui Billie Eilish. Și nu, nu este vorba doar de faptul că a trecut în tabăra blondelor, ci și de faptul că este foarte aproape de a stabili recorduri pe Instagram cu imaginile postate.

Selena Gomez și-a luat inima-n dinți și a făcut o schimbare radicală de look. Artista a renunțat la șaten în favoarea blondului și nu îi stă deloc rău. Fanii au putut observa noul look al Selenei pe pagina de Instagram Rare Beauty, acolo unde a fost urcată în premieră prima poză cu Gomez blondă. După succesul pe care l-a avut imaginea acolo, Sel s-a gândit să o urce și pe contul ei de Instagram și bine a făcut că și-a ascultat intuiția. Artista a postat imaginea cu ea blondă și în 7 ore a adunat aproape 7 milioane de like-uri și sute de mii de comentarii de apreciere.

Intenție sau coincidență? Kendall Jenner și Selena Gomez au purtat aceeași rochie. Cui i-a stat mai bine?

Selena voia să se vopsească blondă încă din luna februarie, dar acum și-a făcut curaj și s-a lăsat pe mâna lui ui Nikki Lee și Riawna Capri, specialiștii de la Zero One Salon care se ocupă de mai bine de 10 ani de părul artistei. ”Blondul Selenei este unic. Ne-am asigurat că există o balanță perfectă între nuanță și tonul pielii.”

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)