Gata! Hit-ul lui Bruno Mars și Mark Ronson, "Uptown Funk", poate să-și ia la revedere de la locul 1 din HOT 100 Billboard pentru că Wiz Khalifa s-a așezat pe tron!

Piesa "See You Again" se bucură de un adevărat succes încă de la lansarea filmului Furios 7. Aceasta a ajuns direct pe locul 10 și foarte rapid a făcut un hop și a ajuns pe locul 1.

Bineînțeles, succesul se datoarează și faptului că aceasta face parte din coloana sonoră a filmului Furios 7, dar oricum este o piesă foarte emoționantă și are toate motivele pentru care să fie pe locul 1!

Nu s-a întâmplat de multe ori ca o piesă din sountrack-ul unui film să ajungă în top, ultima dată fiind în 2002 și 2003 cu piesa lui Eminem, "Lose Yourself", care face parte din coloana sonoră a filmului 8 Mile.

Nici pentru Wiz nu este prima dată când o piesă de-a lui ajunge pe locul 1, asta s-a mai întâmplat în februarie 2011 cu piesa "Black&Yellow", dar cu siguranță de data aceasta valoarea sentimentală face o mare diferență.

Până acum, "Uptown Funk" a fost pe locul 1 timp de 14 săptămâni! Oare va reuși "See You Again" să rămână pe locul 1 o perioadă mai lungă de atât? Cu siguranță ar merita!