Nicole Cherry se apropie cu pași repezi de momentul în care își va ține în brațe fetița. Artista a organizat totul, știe cum va decurge naștere, iar acum le-a mai dat un pont fanilor. După luni întregi de căutări, Cireșica știe, în sfârșit, care va fi cel de-al doilea nume al fetiței sale.

Acum câteva săptămâni, Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa realizau primul loc pictorial de cuplu pentru o publicație celebră de la noi. Nicole a profitat de ocaize și le-a spus la acel moment fanilor la ce nume s-a gândit pentru micuța ei. Acesta nu a fost ales la întâmplare, ci i-a apărut în vis artistei. ”Daaaaa! Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis. Cumva, pentru unele aspecte, cred ân zodii și în previziuni.”, declara la acel moment Nicole.

Acum, că mai are un pic și o va aduce pe lume pe Anastasia, Nicole s-a gândit să dezvăluie și cel de-al doilea nume și nu este deloc unul întâmplător. ”O să aibă și un nume de sfânt. Încă nu ne-am hotărât pentru că ea ar putea să se nască și în perioada St. Andrei și în perioada St. Nicolae. Am spus că dacă va fi chiar născută într-o zi sfântă, probabil o să aleg acel nume de sfânt. Dacă nu, mi-aș dori să fie Maria, dar nu știu încă, oscilăm”, a declar Nicole Cherry pentru Media Flux.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)