Pandemia a făcut-o pe Sia să își regăsească o pasiune pe care, aparent, o uitase. Artista are de gând ca anul viitor să lanseze un proiect de suflet la care lucrează de mult timp.

Sia a făcut-o și pe asta! Artista își face debutul în lumea cinematografică și pune în scenă un proiect de suflet. Sia a lucrat 15 ani la ”Music”, un film ce urmează să fie lansat în 2021. Filmul are în centru o adolescentă cu abilități speciale, iar Sia promite că povestea va evolua într-un mod interesant. Artista nu este la prima tangență cu lumea cinematografică. Sia s-a implicat și în regia videoclipului ”Chandelier” și putem spune că i-a ieșit de minune, având în vedere că videoclipul 2,3 miliarde de vizualizări pe Youtube.

”Music” o are în distribuție în rolul principal pe cunoscuta actriță Kate Hudson care a mai lucrat cu Sia și la videoclipul ”Together”. Alături de Kate Hudson va juca și Maddie Zeigler, fetița care a apărut în aproape toate videoclipurile Siei. Castingul a fost realizat exclusiv de către Sia pe rețelele sociale, iar întreg proiectul a costat 16 milioane de dolari.

La pachet cu filmul vine și un albumul care conține coloana sonoră oficială. „Music – Songs From and Inspired By the Motion Picture” are 14 piese, iar până acum, fanii artistei s-au bucurat de ”Together”, ”Courage to Change” și ”Hey Boy”.