Aina Eremia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista este extrem de talentată și unde mai pui că adoră și provocările! Alina a răspuns afirmativ challenge-ului de a cânta cea mai recentă piesă în patru stiluri muzicale diferite. 

Atunci când ai voce, nimic nu este imposibil. este și cazul Alinei Eremia care a acceptat cu zâmbetul pe buze de transformarea piesei ”Noi”. Artista și-a dat frâu liber imaginației și a cântat piesa în patru stiluri diferite: trap, rock, operă și muzică populară. Toate au sunat extraordinar de bine, dar, de departe cea mai interesantă versiune a fost cea populară. Alina a demonstrat încă o dată că poate cânta orice stil muzical pe care și-l propune. 

Videoclipul ”Noi” s-a văzut în premieră pe ZUTV. ”E o piesă specială pentru mine și sper să devină una specială și pentru voi. Iar dacă vă place mult, dați share piesei și oamenilor apropriați! Love! Mulțumesc întregii echipe pentru implicare", a scris Alina pe social media.

”Noi” este compusă Alina Eremia împreună cu Alex Pelin și Alexandru Turcu, chitaristul din trupa Deliei. Regia videoclipului este realizată de Bogdan Păun, iar scenariul le aparține Andrei Marta și Cristinei Poszet.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)