Lady Gaga este o iubitoare a animalelor de companie, dar cele mai recente întâmplări din viața ei nu sunt tocmai cele mai bune. Artista a rămas fără bulldogii francezi și este dispusă să ofere o recompensă generoasă pentru a-i găsi.

Lady Gaga trece prin momente de coșmar. Artista avea trei bulldogi francezi, Koji, Miss Asia și Gustavo, iar în urma evenimentelor recente, aceasta a mai rămas cu un singur câine. Patrupezii erau la plimbare alături de îngrijitorul lor de 30 de ani, Ryan Fisher atunci când s-a întâmplat teribilul eveniment.

Brunettes do it better! O artistă celebră de peste Ocean și-a schimbat radical look-ul și este de nerecunoscut!

Doi indivizi au pus ochii pe blănoșii lui Gaga și au reușit să îi fure. Îngrijitorul a făcut tot posibilul și s-a luptat cu hoții, dar în urma altercației acesta a fost împușcat. Din fericire, Ryan a supraviețuit, dar este în stare gravă la spital.

Cei trei câini se aflau în îngrijirea lui Ryan pentru că Lady Gaga se află la Roma pe paltourile de filmare, iar la aflarea veștii triste, artista a spus că este dispusă să ofere 500.000$ pentru recuperarea lui Koji și Gustavo.