Deși au trecut câteva zile bune de la MET Gala, oamenii încă vorbesc despre evenimentul anului în modă. Dacă subiectul ținutelor a fost epuizat deja, jurnaliștii și fanii vigilenți nu au iertat nimic și au analizat la sânge fiecare apariție, iar Justin și Hailey Bieber au fost subiect de discuții pe multe planuri, cu sau fără voia lor. 

Justin și Hailey au avut parte de un moment neplăcut la MET Gala, când un grup de fani adunați la intrare au început să scandeze numele Selenei Gomez la vederea lui Hailey. Modelului nu i-a picat prea bine, așa cum era de așteptat, iar într-o filmare de pe covorul bej se vede că nu își mai poate stăpâni lacrimile și izbucnește în plâns. Dar nu este singurul detaliu pe care l-au observat cei care au analizat pas cu pas apariția soților Bieber la eveniment. Într-o serie de poze făcute în seara cea mare, Justin a stat numai cu mâna pe abdomenul lui Hailey Bieber, iar acest lucru i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva cei doi așteaptă un bebeluș. 

Speculațiile legate de o sarcină au luat cu asalt internetul și nu este pentru prima dată când Hailey și Justin le dau apă la moară celor care cred că așteaptă un copil. În urmă cu câteva luni, Justin a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu ei doi, în descrierea căreia a scris ”Mom & dad”. A revenit ulterior și a explicat că se referea la faptul că sunt părinți pentru cățelul lor, nu că așteaptă un copil. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani, așa că e firesc ca toată lumea să se întrebe când își vor mări familia. Hailey a declarat în trecut că încă nu se simte pregătită să devină mamă și că vrea să se mai bucure puțin de familia ei în formula aceasta, până să treacă la nivelul următor. Cu toate acestea, fotografiile de la MET Gala i-au făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva s-a răzgândit.