Pandemia a dat peste cap ritmul de viața și planurile multor persoane. Poate printre cei mai afectați se numără artiștii care au fost nevoiți să renunțe la concerte și la scenă. Acest lucru nu a avut tocmai un efect relaxant asupra lor.

Pandemia le-a dat mari bătai de cap artiștilor. Prima care a vorbit deschis despre problemele întâlnite în pandemie a fost Selena Gomez. Artista a recunoscut că efectele pandemiei au luat-o prin surprindere, iar de aici până la depresie a mai fost un sigur pas. Selena nu este singura victimă a depresiei cauzate de pandemie.

Recent, Jennifer Lopez a decis că este timpul să discute despre cum s-a simțit în pandemie și ce efecte a avut izolarea asupra ei. Chiar dacă a stat acasă cu familia, artista a recunoscut că a avut o perioadă în care s-a confruntat cu depresia. Cel mai greu pentru artistă a fost să le explice copiilor ei ce se întâmplă în această perioadă și când vor reveni toate lucrurile la normal. 

”Toate evenimentele de anul acesta, pandemia, protestele și nu numai a fost prea mult pentru ei. I-am liniștit și le-am spus că există momente în care lucrurile trebuie să se schimbe, iar când se întamplă asta, doare. Trebuie să trecem și prin astfel de momente, dar cel mai important este să rămânem puternici.”, a spus JLo la postul de radio El Zol.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)