Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt în centrul atenției după ce fanii au observat un detaliu ciudat pe profilul de Instagram al actriței. Priyanka Chopra a renunțat la numele Jonas, iar asta, în concepția unora, nu poate să însemne decât un singur lucru. Sătulă de atâtea speculații, Pri a pus punctul pe „i” și i-a lămurit pe toți.

Priyanka și-a schimbat numele de pe Instagram și de pe Twitter, iar cei care o urmăresc cred că relația dintre ea și Nick începe să scârțâie. Dacă este să ne raportăm la vechiile ei interviuri, ne dăm seama că totul are legătură cu viața profesională. Pri nu a fost niciodată adepta rețelelor sociale, ba chiar au afectat-o foarte mult. Așa cum a și declarat, actrița a vrut să separa personalul de profesional.

„Mă simt foarte vulnerabilă. De exemplu, atunci când postez ceva, simt că lumea dă zoom să vadă tot ceea ce mă înconjoară și începe să speculeze. Simt că tot ce se întâmplă în social media mă copleșește, simt că este mai puternic decât mine. Am ajuns la concluzia că trebuie să mă bucur mai mult de viața personală și să stabilesc, cumva, anumite limite. Întreaga situație a fost un „hazard profesional”, a declarat Priyanka pentru numărul din luna februarie 2022 al publicației Vanity Fair.

Nick și Priyanka s-au cunoscut cu ani în urmă într-un mod amuzant. Priyanka Chopra a recunoscut că nu s-a uitat niciodată la ”Camp rock”, dar că și-ar dori să îl vadă pe Nick în adolescență. Nick a cucerit-o pe Priyanka prin videoclipul ”Close”, după cum afirmă actrița.

„Viața mea a fost mereu un pic muzicală, iar faptul că Nick este artist este perfect. M-am hotărât să ies la întâlnire cu Nick după ce am văzut videoclipul ”Close”. În videoclip, Nick își dă tricoul jos și a fost super hot.”, a declarat Priyanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)