Lucrurile frumoase nu durează mult. Zvonurile de peste Ocean susțin că Nick, Joe și Kevin Jonas nu au de gând să mai lanseze piese împreună, iar semne de despărțire au început să apară deja.

Jonas Brothers s-au reunit în 2019, atunci când au lansat ”Happiness begins”. Albumul a fost foarte bine primit de către fani, iar asta le-a adus băieților multe premii. Joe, Kevin și Nick aveau de gând să lanseze în martie 2020 un nou album, dar pandemia de Coronavirus le-a cam dat planurile peste cap. Băieții au înregistrat deja piesele, dar la cum se prezintă lucrurile, se pare că nu vor vedea niciodată lumina zilei.

Zvonurile de peste Ocean susțin că Jonas Brothers nu au de gând să mai performeze în formulă completă, mai ales că băieții deja s-au implicat separat în alte proiecte. Frații Jonas plănuiseră să lanseze chiar și o carte, ”Blood: A memoir by Jonas Brothers”, dar se pare că data lansării a fost amânată și nu se știe o dată oficială a lansării. 

Băieții au un program extrem de încărcat, dar pe cont propriu. Nick Jonas lansează piesă solo, ”Spaceman”, iar Joe este tătic cu normă întreagă. Soțul lui Sophie Turner joacă și în ”Devotion”, o dramă coreeană.