Pandemia a dat peste cap planurile artiștilor, iar efectele concertelor anulate au început să se resimtă în buzunarele celor care nu au făcut economii. Dar nu este cazul Shakirei.

New year, new her. Shakira a început să fie mult mai cumpătată atunci când vine vorba de economii. Artista are la activ câteva hit-uri pe care fanii ei încă le fredonează și le știu vers cu vers, iar asta este un avantaj pentru Shakira. Partenera lui Gerard Piqué și-a vândut întreg catalogul muzical celor de la Hipgnosis Songs Fund, o companie britanică.

Shakira a vândut 145 de piese, printre care se numără ”Waka waka”, Ojos asi”, ”Whenever, Wherever” și multe altele. Artista a apelat la acest gest pentru a le demonstra fanilor că tot ceea ce a compus până acum a fost pentru ei.

Despre vânzarea pieselor, Shakira a declarat că: ”Să fiu compozitor este o realizare pe care o consider egală sau poate chiar mai mare cu aceea de a fi cântăreț şi artist. Ştiu că Hipgnosis va fi o casă minunată pentru catalogul meu şi sunt fericită să fiu partener cu această companie.”