Încurcate sunt căile iubirii! Asta trăiesc pe propria piele Lidia Buble și Cornel Ilie care au lansat de curând piesa ”Vino, du-te”. În videoclip cei doi artiștii au jucat mult prea bine rolul îndrăgostiților, așa că semnele de întrebare au început să apară.

Lidia Buble și Cornel Ilie au dat startul unui val de reacții și întrebări imediat după lansarea piesei ”Vino, du-te”. Apropierea dintre cei doi nu i-a convins pe fani că a fost un simplu scenariu de videoclip și, chiar dacă neagă în continuare relația dintre ei, fanii au suspiciunile lor.

În timp ce Cornel este mai rezervat în declarații și lasă loc de interpretare, Lidia a pus punctul pe ”i” și a declarat cum a început toată povestea dintre ea și Cornel. ”Eu sunt foarte transparentă. Avem o relație de prietenie, da. Am primit această piesă într-o zi pe WhatsApp. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri de piesă. Da, eu m-am dus la el acasă. Eu nevinovată m-am dus, ştii că sunt ascultătoare. M-am dus, s-a filmat clipul. Am avut o cameră pregătită unde eu şi echipa mea ne-am desfăşurat în toată splendoarea”, a spus Lidia la Teo Show.

La începutul lunii septembrie, Cornel Ilie le dădea fanilor vestea divorțului pe Facebook, așa că nu ar fi nicio problemă ca cei doi să fie împreună. Gesturile pe care aceștia le au unul în preajma celuilalt au dat mult de bănuit, dar se pare că dovada supremă a fost chiar o poezie pe care Cornel a scris-o pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Când încep să te iubesc, o fac la nebunie. Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine. Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem. Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată. Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur. Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu. Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună. Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu. Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb. Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine. Iar atunci sper să începi tu să mă iubești. #sCORNELi

A post shared by Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) on