Rihanna s-a retras acum ceva timp din muzică și se pare că nu are de gând să revină prea curând. Artista are multe motive să râmână în domeniul business-ului, mai ales că scrie în continuare istorie fără să mai lanseze piese.

Rihanna are motive de sărbătoare. Ultimul album pe care l-a lansat artista, ”Anti” încă scrie istorie. Riri a reușit să intre în topul Billboard 200 ca fiind singura artistă de culoare al cărui album a stat timp de cinci ani în top. Artista a vrut să le mulțumească fanilor pentru toată susținerea și a postat pe Instagram un mesaj pentru toți urmăritorii ei: ”Sunt recunoscătoare pentru cei care mă susțin. Vă mulțumesc pentru această eră. Mulțumesc, echipă!”

Recent, Riri și-a cheltuit banii într-un domeniu care va fi mereu profitabil: imobiliarele. Riri și-a cumpărat recent o casă pe care a dat aproape 14 milioane de dolari și care se află în Beverly Hills. Locuința este una de lux și are șapte dormitoare, șapte băi, grădină, piscină și gard înalt care să îi ofere intimitate divei din Barbados. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)