Dua Lipa nu putea să le dea fanilor o veste mai bună. Artista este pusă pe fapte mari și se pare că și 2021 va fi anul ei. Artista a plecat acasă cu trofee de la toate premiile la care a fost nominalizată, iar acum culege roadele și pe Spotify.

Dua Lipa strikes again! Artista bifează reușită după reușită, iar acum se poate lăuda că a cucerit Spotify-ul. Dua Lipa are peste 68 de milioane de ascultători lunar pe Spotify și este al doilea cel mai ascultat artist din lume. Asta o face de Dua Lipa să devină cea ascultată artistă feminină din lume. Vestea cea mare a fost dată de unul dintre fan club-urile artistei, iar Dua nu a stat pe gânduri prea mult timp și a redistribuit postarea.

Dua nu s-a mulțumit cu un simplu album, așa că anul trecut a lansat remix-uri cu Madonna și Missy Elliott, a susținut concerte online și toate sub amprenta ”Future Nostalgia”. Atunci când a lansat albumul, Dua a recunoscut că s-a inspirat de la muzica din anii '80 și tot aceeași direcție a urmat-o și cel mai recent material al artistei.

”Future nostalgia: The Moonlight edition” s-a lansat pe 12 februarie cuprinde piese de pe primul album, dar și piese noi. Dua a scris istorie pe Spotify și la câteva săptămâni de la lansarea albumului. ”Future Nostalgia: The Moonlight Edition” s-a aflat în top 5 cele mai ascultate albume lansate de o femeie.