Lidia Buble își răsfață destul de des fanii cu sesiuni de întrebări și răspunsuri. Artista nu se ferește și, de fiecare dată când are ocazia răspunde celor mai mari curiozități din partea urmăritorilor.

Lidia Buble a fost mereu transparentă și sinceră, chiar și atunci când a fost adusă în discuție viața ei personală. După despărțirea de Răzvan, artista a fost mereu în atenția fanilor cu viața din spatele cortinei și a primit sute, poate chiar mii de întrebări legate de noul ei partener.

După ce presa a cuplat-o cu fratele ei, pe Lidia clar nu o mai uimește nimic. Artista și-a asumat faptul că momentan nu are nicio relație și că este focusată pe alte lucruri mult mai importante pentru ea. Lidia tocmai ce s-a întors din vacanța petrecută în Maldive, iar acum de abia așteaptă să vină sărbătorile de iarnă pentru a sta cu surorile și cu familia ei.

În sesiunile de Q&A pe care le face pe Instagram, Lidia a dezvăluit ce planuri are pe plan profesional, dar și pe plan personal, artista anunțându-și fanii că în curând le va arată noua ei casă. ”Abia aștept să vă primesc la mine în căsuță, însă, din păcate, nu este gata. Cel mai probabil se va întâmpla lucrul acesta după sărbători când voi avea mai mult timp să mă pun la punct cu toate, dar o să va placă foarte mult.”