În familia Golden Boy Society lucrurile nu mai sunt atât de roz. Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au aruncat securea războiului și au rupt orice legătură.

The big scandal is here! Una dintre cele mai mari case de producție de la noi din țară trece prin schimbări radicale. Alex Velea și ”fiii lui adoptivi” au decis să o ia pe căi separate. Scandalul dintre artiști a ars la foc mocnit până când aceștia au hotărât să își arunce vorbe grele în online. 

Relația de prietenie dintre Lino, Mario Fresh și Alex Velea se pare că s-a răcit considerabil. Cei trei au fost mult timp cei mai buni prieteni, au lansat piese împreună și aveau în comun și pasiunea pentru sport. La un search atent pe Instagram, se pare că Mario Fresh a decis să rupă orice prietenie digitală cu Alex Velea și cu Antonia.

Lino Golden a urmat și el exemplul lui Mario Fresh și a pus capăt prieteniei cu cel care i-a fost ca un al doilea tată. Cum totul are importanță dacă se petrece în online, Alex Velea, Antonia, Mario și Lino au transformat Instagramul într-un adevărat câmp de luptă. Artiștii își aruncă vorbe grele pe Insta stories și este clar nu mai există cale de împăcare.

“Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest.”, a scris Antonia în online.

Nici Lino Golden nu s-a lăsat mai prejos. Fostul membru Golden Boy a decis să facă lumină asupra scandalului și a prezentat versiunea lui pe Instagram. „Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da…de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc…Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el…nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el”.