Lil Nas X are toate motivele din lume să fie fericit. Albumul lui ”Montero” se menține foarte bine în topuri, piesele la fel, iar asta nu e tot. Cineva s-a gândit să își arate aprecierea pentru artist și a găsit cea mai originală metodă: stabilirea unei zile naționale. Da! Lil Nas X se poate lăuda cu asta, mai ales că nu sunt mulți care se bucură de acest privilegiu.

Atlanta a furat startul altor țări care îl plac pe Lil Nas X. Guvernul din Atlanta a decis ca, începând de anul acesta, 20 octombrie să devină Lil Nas X Day. Autoritățile din Atlanta au subliniat faptul că Lil Nas X a reușit să schimbe lumea cu piesele lui și că este o influență pozitivă. Pentru ca toată nebunia să pară reală, artistul a primit și o plachetă care să certifice acest lucru. Lil a intrat în posesia plachetei fix la cina de la The Gathering Spot ATL. Aceasta i-a fost înmânată de Antonio Brown, primul membru de culoare LQBTQ+ din structurile de stat.

Dacă pe plan profesional îi merge mai mult decât bine, pe plan personal, Lil Nas X nu poate spune același lucru. Artistul avea o relația cu dansatorul Yai Ariza cel care a apărut și în videoclipul "That's What I Want". Cei doi s-au despărțit când nimeni nu se aștepta la asta, dar se pare că au rămas în relații bune. Lil Nas X nu s-a putut abține, iar după despărțire a postat un mesaj care i-a indus pe fani în eroare. Cei care îl urmăresc pe Lil Nas X sunt de părere că acesta este primul indiciu pe care îl oferă în legătură cu bisexualitatea lui.

sursa foto: TMZ