Viața e surprinzătoare, iar Kim Kardashian știe asta cel mai bine. În timp pe partea personală nu îi merge foarte bine din cauza divorțului de Kanye, pe partea profesională, miliardara este o sursă de inspirație mai mult ca niciodată. 

Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să devină realitate! Cei care o urmăresc pe Kim Kardashian știu că este fan ”Bridgerton”. Serialul a ținut-o trează nopți la rând pe miliardară, iar faptul că Jean a părăsit distribuția a întristat-o destul de mult. Dar cum după furtună apare și curcubeul, Kim a primit o veste din partea unei actrițe din Bridgerton la care nu se aștepta.

Add to your list! Aceasta este serialul care o face pe Kim Kardashian să piardă nopțile. L-ai văzut?

Nicola Coughlan, actrița care i-a dat viață personajului Penelope Featherington a fost cea care a postat pe Twitter un mesaj prin care a recunoscut că familia Kardashian a fost o sursă de inspirație pentru ei. Și pe bună dreptate, având în vedere aparițiilor fetelor de la MET Gala. ”Știți că familia Kardashian a fost o sursă de inspirație pentru familia Featherington și vorbeam mereu despre asta în timpul probelor de costume? Pentru că simt că este cazul să știți asta!”

La rândul ei, nici Kim nu s-a lăsat mai prejos și și-a exprimat uimirea tot pe Twitter. ”Ce?! Simt că înnebunesc! Mesajul ăsta mi-a fost trimis pe un grup de chat al serialului. Pot veni odată la voi la probe? Fac orice pentru asta! Te iubesc, Lady W!!”