Taylor Swift are fani în toată lumea și nu este de mirare că până și persoanele cu sânge albastru sunt cucerite de ea. Recent, Prințul William a povestit un episod interesant dintre el și artistă, iar declarațiile lui ar putea să o facă geloasă pe Ducesa de Cambridge.

În 2013, Prințul William a avut ocazia să interacționeze cu Taylor Swift, iar momentul este unul demn de povestit mai departe. Prințul se afla la evenimentul caritabil pentru Centrepoint, atunci când Taylor Swift l-a luat de mână. Ce a urmat după, a spus chiar William.

„Cred că sunt aproape 10 ani de atunci. Nici nu-mi vine să cred că povestesc asta. Am mers la gala de strângere de fonduri pentru Centrepoint, o organizație pentru copiii abandonați pe care o susțin de foarte mult timp. Este o gală anuală la care au participat Jon Bon Jovi și Taylor Swift care, apropo, aproape că m-a călcat pe picioare. 

Când m-am așezat să-l privesc pe Jon Bon Jovi făcându-și numărul pe scenă, m-am gândit că treaba mea acolo s-a încheiat. Mânânc ceva, discut cu câteva persoane și gata, pot să plec acasă. Nici nu aveam de gând ce urmează să se întâmple. Am stat lângă Taylor Swift, era în stânga mea.

După ce Jon a terminat prima piesa, a fost o pauză, moment în care ea s-a întors spre mine. M-a luat de mână, m-a privit în ochi și mi-a spus <<William, haide să cântăm!>>. Am urmat-o pe scenă ca un cățeluș, parcă eram în transă.”, a declarat William în episodul special de Crăciun al celor de la Apple Fitness+, „Time to Walk”.

sursa foto: People