Mira a reușit să își uimească fanii cu una dintre cele mai recente poze urcate pe Insta stories. De ceva timp, artista a ieșit din relația pe care o avea cu toboșarul ei, Andrei Ivan, așa că este singură și disponibilă. Din imaginea urcată pe social media, se pare că Mira a găsit deja cu cine să-l înlocuiască pe fostul ei partener.

Mira tace și face. Artista i-a lăsat pe toți cu gura cascată atunci când a urcat pe Instagram o poză în care se sărută cu nimeni altul decât Mario Fresh. Atât Mira, cât și Mario sunt singuri, așa că nu ar fi exclus să avem în față cel mai nou cuplul din showbiz. Mario Fresh s-a afișat destul de rar cu Alexia Eram în ultima perioadă, iar Mira este singură de câteva luni bune. Chiar ea a făcut anunțul pe social media. 

”Ei bine, a venit momentul să vă spun că da, ne-am despărțit, cum cel mai probabil ați și bănuit. Era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea fața de întrebările voastre. Nu e că n-aș fi vrut să răspund, drept urmare de asta o fac, ci pur și simplu era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact dacă e gata definitiv,nu am știut ce să spunem, ce să facem și așa mai departe… pe lângă faptul că nu am mai experimentat o astfel de situație pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum.”

Mario Fresh nu a declarat nimic despre relația pe care o mai are cu fiica Andreei Esca, dar fanii sunt de părere că lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca până acum. Poza postată de Mira a împărțit fanii în două tabere: cei care cred că sunt împreună și cei care cred că este doar un cadrul din videoclipul pe care cei doi artiști l-au filmat în vară. Pentru mulți nu este de mirare că cei doi au ales să își unească vocile, mai ales că ambii sunt manageriați de Mădălin Moșoiu și, mai presus de toate, cei doi sunt foarte buni prieteni.

”Vă pregătim o piesă foarte frumoasă pe care o să o lansăm curând și se numește ”Deziubește-mă”. Sunt foarte fericită că facem piesa asta împreună pentru că sunt mare fană a lui. Îl consider un băiat foarte, foarte talentat și toată lumea ne zicea: nu faceți o piesă împreună? Și am zis: hai s-o facem dacă tot cer oamenii chestia asta, am zis să le îndeplinim dorința.”, a spus Mira.