Jason Momoa nu a început deloc 2022 într-o notă pozitivă. Actorul îndrăgit de milioane de fani a realizat că cel mai bine îi este singur, așa că a pus punct relației pe care o avea cu Lisa Bonet. Cei doi erau împreună de 16 ani, dar se pare că nici asta și nici căsătoria de 4 ani nu i-a împiedicat să  ia această decizie.

Jason Momoa și-a șocat fanii cu cel mai recent anunț. „Aquaman”, așa cum este cunoscut în industria cinematografică a pus punct căsniciei cu Lisa Bonet, asta după ce, anul trecut, declarau că relația lor este mai puternică ca niciodată. Lucrurile se schimbă, viața este imprevizibilă, iar cei doi, acum, merg pe drumuri separate. 

Jason și Lisa s-au cunoscut în 2005, într-un club de jazz, cu mult timp înainte ca Jason să devină faimos pentru rolul din „Game of Thrones”. Câțiva ani mai târziu, cei doi au devenit părinții a doi copii minunați care, promit ei, nu vor fi afectați de despărțirea aceasta.

Anunțul despărțirii a fost făcut pe pagina de Instagram a lui Jason și sună cam așa: „Cu toții am trecut prin transformări în ultima perioadă, iar familia noastră nu a făcut excepție. Nu facem acest anunț pentru publicitate, ci pentru că așa este demn pentru noi. Iubirea dintre noi continuă să existe și va evolua sub diferite forme.”

Deși niciunul dintre ei nu a fost darnic în declarații, apropiații lor susțin că Jason nu se mai simțea la fel de bine lângă Lisa și nu este exclus să aibă, deja, o variantă de rezervă. Diplomat din fire, Jason a spus că perioada grea a fost cea care și-a spus cuvântul, în cazul lor. Acum, rămâne de văzut care este, de fapt, adevărul și cine se va afișa primul cu noul partener.