Fanii Selenei și au lui Justin Bieber au luat foc după ce pe Twitter a apărut un hashtag care a început să fie folosit din ce în ce mai mult. #BiebervGomez a creat isterie în rândul celor care încă mai speră la o împăcare între cei doi, dar i-a lăsat rapid cu buza umflată. 

Utilizatorii de Twitter au fost surprinși zilele trecute de un hashtag care s-a rostogolit ca bulgărele de zăpadă și a început să fie folosit intens. Timp de câteva ore, #BiebervGomez i-a ținut cu sufletul la gură pe mulți care nu știau despre ce era vorba și au început să-și facă scenarii despre o posibilă împăcare a celor doi. Din păcate pentru fanii cuplului Jelena, nu a fost nici pe departe vorba despre așa ceva, dimpotrivă!

Hashtag-ul a apărut după ce mai mulți fani ai lui Justin Bieber au creat un grup de chat pe Twitter Spaces. În scurt timp, acesta a fost invadat de fanii Selenei, iar de aici până la un război al fanbase-urilor nu a fost decât un pas. Fiecare și-a apărat artistul preferat, iar discuțiile au escaladat, iar chat-ul a fost activ timp de cinci ore. Potrivit unor postări de pe Twitter, până și Cardi B a intrat pentru a trage cu urechea la discuții.