Kim Kardashian este în plin proces de divorț de Kanye West, dar a vorbit și despre mariajele ei anterioare. Diva a ”dat din casă”, în cadrul episodului special care a încheiat reality show-ul Keeping Up With The Kardashians și a povestit că a fost pe punctul de a fugi de la nuntă, atunci când s-a căsătorit pentru a doua oară. 

Kim Kardashian poate spune că nici a treia oară nu a fost cu noroc. Diva s-a despărțit de Kanye West și urmează să se pronunțe divorțul. Se pare că vedeta nu a avut noroc în dragoste nici de data aceasta și al treilea mariaj al său a ajuns la final. În episodul special KUWTK - The Reunion, Kim a povestit o întâmplare despre care puțină lume știe. Atunci când s-a căsătorit pentru a doua oară, cu starul NBA Kris Humphries, a fost pe punctul de a fugi de la propria nuntă. În ziua căsătoriei, Kim a început să aibă dubii în legătură cu nunta și a fost cât pe ce să dea bir cu fugiții, dar și-a dat seama că e prea târziu să mai dea înapoi: ”Mi-am cheltuit toți banii pe nunta aceea. Mă simțeam presată, simțeam că dezamăgesc pe toată lumea dacă nu o fac”.

She strikes again! Kim Kardashian, acuzată că și-a subțiat talia într-o reclamă. Imaginile au fost retrase imediat

Mariajul a durat doar 72 de zile, iar Kim a recunoscut că și-ar fi dorit să se fi căsătorit o singură dată, nu de trei ori. Diva a povestit că singurul motiv care a împiedicat-o să fugă de la propria nuntă a fost că întregul eveniment era filmat pentru reality show și că i-a fost teamă că va rămâne în memoria colectivă drept mireasa fugară. Kim a mai fost căsătorită și la 19 ani, cu producătorul Damon Thomas. Acum, vedeta a declarat că simte că singurul ei mariaj adevărat a fost cel cu rapper-ul Kanye West, care a durat șase ani și în urma căruia s-au născut patru copii.