INNA este mereu apreciată pentru aparițiile pe care le are pe red carpet și nu numai. Artista strălucește la propriu la toate evenimente și, pe lângă echipa de profesioniști pe care o are, INNA se implică activ și își pune amprenta asupra look-urilor.

INNA se poate lăuda ca a făcut-o și pe asta. Se pare că una dintre plăcerile nevinovate ale artistei este aceea de a-și tunde singură bretonul, iar asta s-a văzut recent și pe contul ei de Instagram. INNA se pregătea, probabil, pentru un shooting și, chiar dacă alături de ea se afla Adonis Enache, renumitul hairstylist, artista a vrut să demonstreze că se pricepe și la asta.

INNA nu a stat prea mult pe gânduri, a luat foarfeca și a stilizat așa cum și-a dorit bretonul. Urmăritorii artistei nu ar trebui să se îngrijoreze pentru că a fost vorba de o simplă perucă. La cât de bine arată rezultatul, artista putea să încerce asta și pe părul ei natural.

Recent, INNA s-a întors din vacanța pe care a petrecut-o alături de iubitul ei, Deliric. Pe lângă distracție, artista a avut parte și de momente mai puțin plăcute atunci când s-a accidentat la mână. Situația nu a fost foarte gravă, iar acum artista este într-o formă de zile mari.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)