Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din ce în ce mai nerăbdători să devină părinți. Cei doi au renovat apartamentul din New York, iar Gigi a fost pusă la zid de fani pentru alegerile făcute.

Întreg designul și toate piesele de mobilier au fost gândite chiar de către Gigi Hadid. Modelul nu a ales decorațiuni simple, ci unele inedite care nu au fost deloc pe gustul fanilor. Aceștia sunt de părere că pe cât de bune are gusturile la haine, pe atât de proaste sunt la decorațiuni de interior. 

”Am petrecut mulți ani gândind proiectul meu de suflet și totul a prins contur chiar înainte de a se termina perioada de izolare. De abia aștept să mă bucur de fiecare colțisor de apartament. Totul a luat naștere cu ajutorul unor designeri care au avut încredere în mine și cu ajutorul mamei mele”, a scris Gigi pe Instagram.

La scurt timp după ce Gigi a postat imaginile cu noul apartament, Twitter-ul s-a umplut de comentarii negative. „Skill-urile lui Gigi Hadid în materie de design interior sunt dovada clară că oamenii sexy ar trebui să rămână doar sexy”, „Fiecare fotografie cu casa lui Gigi Hadid este mai rea decât cealaltă, iar asta mă face să cred cu tărie că a fi bogat nu înseamnă să ai neapărat și bun gust”.