Well, am trăit să o auzim și pe asta. Eminem se simte în pericol din cauza fostei partenere, Mariah Carey. Stați calmi, Mariah nu îl atacă cu o armă, ci cu o...carte.

Oricât de dur ar părea Eminem, are și el punctele lui slabe. Unul dintre ele este fosta lui iubită, Mariah Carey. Cei doi au avut o relație toxică, iar Eminem se teme de ce ar putea să spună Mariah despre performanțele lui în relație. 

Mariah se pregătește să lanseze pe 29 septembrie cartea ”The Meaning Of Mariah Carey” și va avea un capitol special dedicat lui Eminem. Rapperul este destul de îngrijorat de imaginea pe care i-o va contura Mariah în carte, mai ales că acesta nu a avut niciodată încredere în el într-o relație.

”Eminem și Mariah au avut o relație foarte toxică. Știe că Mariah va avea o atitudine negativă în ceea ce-l privește. Em este îngrijorat că Mariah va spune că a fost un iubit egoist”, a declarat o sursă pentru US Weekly. 

Pentru fani, tensiunile dintre Mariah și Eminem nu sunt noi. Aceștia au fost mereu de părere că piesa artistei, ”Obsessed” este chiar despre rapper.