Delia s-a săturat să fie întrebată când va face un copil și a explicat, în repetate rânduri, că nu se simte pregătită să devină mamă, cel puțin nu acum. Toți apropiații ei știu acest lucru, numai că Delia tocmai a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe colegii ei de la iUmor. 

Delia nu duce lipsă de simțul umorului și îi place să-și pună pe jar colegii și urmăritorii. Așa s-a întâmplat și în cea mai recentă ediție de iUmor, când Delia a făcut un anunț în urma căruia colegii ei au rămas fără cuvinte. În promo-ul emisiunii de săptămâna viitoare, Delia apare în culise, alături de colegii ei de juriu și le spune: ”Sunt însărcinată”. Mihai Bendeac a crezut că nu a auzit bine și a mai întrebat-o o dată: ”Ești însărcinată?” Răspunsul Deliei a venit prompt: ”Am un bebe”, apoi și-a pus mâinile pe abdomen. 

Too hot to handle! Delia le dă peste nas celor care o critică pe Instagram: ”Iubesc să enervez...”

Cel mai probabil, Delia a vrut să facă o glumă și să vadă reacția colegilor ei și cu siguranță a reușit! Momentul integral va apărea în ediția următoare de iUmor, iar fanii artistei vor putea vedea întregul context și vor afla dacă artista chiar așteaptă un copil sau a făcut o glumă. 

Delia a explicat în repetate rânduri, în cadrul unor podcast-uri unde a fost invitată, că nu se simte pregătită să devină mamă, deși crede că ar fi o mamă foarte cool pentru copiii ei. Artista adoră copiii și își iubește la nebunie nepoții, pe micuții surorii ei, Oana. Delia are 39 de ani și tocmai a împlinit nouă ani de căsnicie, dar nu s-a grăbit să își mărească familia până acum. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)