Camila Cabello și Shawn Mendes lansau acum mai bine de doi ani ”Senorita”, piesa cu care au înnebunit toată planeta. Fanii au crezut încă înainte de a confirma ei că formează un cuplu. Surprinși peste tot de paparazzi, Shawn și Camila au fost nevoiți să își asume relația.

Fanii cuplului Shamila sunt în stare de șoc. După mai bine de doi ani de relație, o izolare pe care au petrecut-o împreună, dar și multe piese pe care le-au scris unul despre altul, Camila și Shawn Mendes au declarat că s-au despărțit. Cei doi au făcut anunțul chiar pe Instagram, acolo unde au milioane de urmăritori.

”Hei, guys, am hotărât să punem capăt relației noastre, dar vom continua să ne iubim ca și persoane mai mult ca niciodată. Am început relația noastră că cei mai buni prieteni și am încheiat-o la fel. Apreciem enorm suportul vostru de la început și până acum.”

Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț venit parcă de nicăieri, mai ales că cei doi părea mai îndrăgostiți ca niciodată. De Halloween au fost împreună, în timpul pandemiei s-au mutat amândoi în Miami pentru ca Shawn să compună pentru albumul ”Wonder”, dar se pare că toate astea nu au fost de ajuns.